Foredrag – Blind mand i Caminoland

Foredrag med Edis Adilovic

Kom og oplev Edis, som er helt blind, men valgte at gå Caminoen helt alene, kun hjulpet at sin mobilitystok og gps/telefon. Alle er velkommen.

Onsdag den 22. november kl 17-20
Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, Odense
.

Edis: ”Som helt blind, 32-årig eventyrer er jeg ikke fremmed for at gå mine egne veje. Det har været min virkelighed lige fra da jeg som ung studerende drog afsted til New York for at studere i 2017, til nu, hvor jeg tager afsted alene på Caminoen.

Jeg elsker at søge nye oplevelser, at træde ud af min komfortzone og se, hvor grænserne egentlig går. Det er ikke fordi, jeg ikke kan lide at rejse med andre mennesker, tværtimod. Jeg elsker det sociale aspekt ved at dele oplevelser og at opdage nye steder med andre. Men lige i dette tilfælde havde jeg ingen venner eller bekendte, der havde både tid, lyst og den nødvendige udholdenhed til at gå 800 km med mig.””.Læs mere om Edis her

Praktisk information

Pris:   
50 kr. for medlemmer
100 kr for ikke medlemmer

Prisen inkluderer lidt mad og drikke i pausen.

Deltagerbetaling indbetales på MobilePay ved tilmelding.

Tilmelding
Tilmeld dig/jer på tilmelding@nedsatsyn.dk og betal på MobilePay 300185

Sidste frist for tilmelding er den 14. november. Tilmelding er bindende og pladser uddeles efter ” først til mølle princippet”.

Borgernes Hus, 3 sal, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C.
Midt i Danmark, ca. 50 meter fra Odense Banegård nemt med tog og bus, der er masser af parkeringsmuligheder, hvis du kommer i bil.

Foredraget er et samarbejde mellem foreningerne:
Hjælpemidler til Rwanda og Nedsatsyn.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.