Foredrag onsdag den 21. november i Silkeborg

Spændende foredrag arrangeret af Dansk Glaucom Forening og Nedsatsyn.dk.

Sted: Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg den 21.11. 2018 klokken 19-21

Det koster 50 kr at deltage for medlemmer af Nedsatsyn.dk og 100 kr. for ikke medlemmer. Du bestiller billet herEr du ikke medlem af Nedsatsyn.dk kan se meget mere på bliv medlem

Du kan kontakte Nedsatsyn.dk på: nedsatsyn@gmail.com eller Ole Gadegaard på telefon 51 34 00 28

DØMT BLIND – HVA’ SÅ?

Foredraget Dømt blind – Hva’ så? er et positivt foredrag om at se muligheder i stedet for begrænsninger.

Hvordan øger du motivationen i hverdagen, på arbejdspladsen, i privatlivet, i alle situationer og ser muligheder i stedet for begrænsninger? Hvordan kan du se positivt på problemer, når de synes uoverskuelige og uovervindelige? Morten Bonde kan give dig og dine ansatte inspirationen og motivationen til at aktivere de indre ressourcer vi alle har, til at kunne se muligheder i stedet for begrænsninger.

Morten Bonde – Senior Art Director hos LEGO – har en øjensygdom, der langsomt gør ham blind. ”Hvordan finder jeg lys i livet, når alting omkring mig synes at blive mørkt”? Det spurgte han sig selv, da han ikke anede hvordan han skulle komme videre i sit liv. Morten brugte et år på at finde vejen, og dét er der kommet en humoristisk, rørende og yderst inspirerende historie ud af.

I foredraget taler han om:

  • Hvordan du kan se muligheder i det umulige
  • Hvordan du får kontakt til din indre kritiker
  • Hvordan dine tanker gør dig til den du er
  • Hvordan du kan lære at ændre dine tanker
  • Om at sætte sig mål i livet
  • Hvordan du finder den indre ro og håndterer stress
  • Hvordan auto-piloten styrer din adfærd
  • Hvordan du kan ændre din autopilot til at arbejde med dig og ikke mod dig
  • Hvordan fokus og tilstedeværelse i nuet kan få dig hvorhen du vil

Positiv eller negativ – Det er et valg!
Som foredragsholder og motivator er Morten Bonde drevet af overbevisningen om, at vi alle har potentialet for storhed og ubegrænsede evner.

Med eksempler fra sit eget liv som synshandicappet, viser han sit publikum, hvordan de kan blive i stand til at vende negative tanker til positive, og hvordan de kan være bidragere til en positiv kultur. Det starter nemlig altid hos én selv.

Foredraget er en positiv saltvandsindsprøjtning i en tid, hvor mange mennesker suser gennem livet uden at huske på, at det er en gave, og at vi skal nyde hvert sekund af det.

 


         Invitation til
INSPIRATIONSAFTEN
Mandag den 26. november 2018 kl. 17 til 20

Alle kan gratis deltage

Foreningen Nedsatsyn.dk inviterer til Inspirationsaften i Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense C. Arrangementet er gratis. Tilmelding dig/jer på mail:

Tilmelding.nedsatsyn@gmail.com senest den 24. november 2018

Program:
17.00 Velkomst samt præsentation af Foreningen Nedsatsyn.dk.  Information om rejsekort, licens, ledsagekort og hvem kan få det og hvad kan det bruges til samt m.m.
17.30 Pause
18.00 Foredrag med Christina Nahnsen som er blogger på Blindspot-My World. Christina fortæller om sin hverdag  som synshandicappet og mor. Hun vil helt sikkert også fortælle om sin blog og hvad hun laver der.
19.00 Debat og snak
20.00 På gensyn

Mad og drikke
Der vil være en sandwich og sodavand til alle tilmeldte.

Inspirationsaftenerne er et sted, hvor viden og information deles for svagtsynede og pårørende samt andre med interesse for synsområdet. Der har vist sig at være et stort behov for disse aftener, og der deltager folk fra hele landet, derfor fortsætter vi naturligvis også i 2019.

Hvor ligger Borgernes Hus?

Borgernes Hus ligger 50 meter fra Odense Banegård. Gå ud af banegården, mod Østre Stationsvej, gå til venstre ad fortovet. Efter ca. 50 meter er du ved indgangen. Mødet foregår på 3. sal i mødelokale 3.6. Kommer du i bil, er der parkeringshus og parkeringskælder tæt på Borgernes Hus.

Har du spørgsmål ring eller skriv:

Nedsatsyn.dk: Telefon Søren Rasmussen 23366798 mail nedsatsyn@gmail.com

Vi glæder os til at se dig